Menu

INVEST1 GROUP SH.P.K

Rruga Hektor Shyti 45, Vlorë 940

Ne jemi një kompani imobiliare e licencuar për ndërmjetësimin e pasurive të paluajtshme dhe investimeve në qytetin bregdetar të Vlorës me një eksperiencë disavjeçare. Fokusuar në investime dhe ndërmjetësim për shitblerje të pasurive të paluajtshme si dhe ofrojm konsulencë nëpërmjet një grup ekspertësh. Gjithashtu kompania jonë bashkëpunon me partnerë prestigjioz si: Banka, Ekspert Investimesh, Firma të njohura ligjore dhe inxhinierë të kualifikuar. Kompania jonë mbulon gjithashtu mbështetjen në procedurat e lejeve dhe përgatitjen e dokumentacionit për institucionet si dhe vlerësimin e pronës. Gjithashtu ofron sherbime PROJECT DESIGN, mobilim dhe arredim shtepie.

Ne jemi të përkushtuar t'ju udhëzojmë dhe t'ju ndihmojmë në marrjen e vendimit më të mirë për portofolin tuaj të investimeve. Ne u ofrojmë klientëve tanë shërbime dhe udhëzime në mënyrën më profesionale, në mënyrë që ata të ndjehen të sigurt se kanë marrë vendimin më të mirë të mundshëm, pavarësisht se ku janë në botë. Besimet dhe vlerat tona thelbësore janë duke krijuar marrëdhënie të qëndrueshme dhe duke bërë gjënë e duhur. Ne ofrojmë privatësi dhe siguri, shpejtësi dhe efikasitet.

-Shërbimet tona:

•Shit/blerje dhe qira pronash

•konsulencë për investime
•Menaxhimi i pronës

•Planifikim dhe zhvillimin e Ndërtimit nëpërmjet partnerëve tanë të ngushtë